Menu Close

Fő termék a Ganoderma gomba

Fő termék a Ganoderma gomba

Miért van szüksége szervezetünknek a ganodermára?

Az emberi test körülbelül 700.000 milliárd sejtből áll. A sejtek méretei nagyon eltérőek. Például a szív, vér, csont, máj, hajszálak, stb. sejtjei más és más. De másodpercenként kb. 1 millió sejt hal el és kb. ugyanannyi új sejt jön létre. Akkor van baj, (betegség) Ha ez az egyensúly felborul.

A táplálkozás, evés-ivás, levegővétel által, munkahelyi ártalom pl. sugárveszély, elektroszmog, toxinok (mérgek) kerülnek be a szervezetbe, amelyek a vérlemezkékre tapadva bejutnak a sejtjeinkbe. Ott méreganyagokat termelve fertőzik meg a körülötte levő sejteket is, amelyek a szervezet elsavasodáshoz, illetve daganatok kialakulásához vezetnek.

A Ganoderma lucidum (pecsétviszgomba) hatóanyagainak legfőbb tulajdonságai, hogy behatolnak a sejtekbe és eltávolítják a mérgeket, megerősítik a sejtfalakat, ezáltal a mérgek nem tudnak behatolni a sejtjeinkbe. A benne lévő szerves germánium másfélszer több oxigént köthet le a vérben, így mindig az oxingéndus vér jut el mindazokhoz a hajszálerekhez is, amelyek már el vannak záródva. A ganoderma enzimjei megtisztítják a lerakódott plakkoktól még a legvékonyabb hajszálereket is és újra megnyitják azokat véráramlás számára.

Miután adaptogén, ezért nem specifikus (mint pl. egy lázcsillapító, ami a tünetileg hat, mikor láz áll fent) stimulálja a gyengén működő szerveket és ez által helyreállítja az emberi szervezet öngyógyító képességét.

Sok ember elfelejti bevenni a különböző vitaminokat, amik viszont nélkülözhetetlenek. Ezért a DXN egy zseniális ötlettel állt elő: napi fogyasztási cikkekhez adta hozzá a ganodermát. Az így készült kávék, étrend kiegészítők és kozmetikumok jótékony hatásúak az emberi szervezetre, és rendkívül kedvezően hatnak az egészségre.

 

Legnépszerűbb DXN termékek

Lingzhi Black Coffee

 

A DXN ganodermás kávéja az egyedüli kávé mely lúgosítja a szervezetet. A hozzáadott ganoderma természetes úton semlegesíti a kávékban lévő koffeint. A DXN kávék egyébként is kevés koffeint tartalmaznak (egy espresso kávéban lévő mennyiségnek csupán 10%-át). Szabályozza, és nem emeli meg a vérnyomást, a pulzusszámot, ezért vérnyomásbarát kávé. További előnye hogy minimális csersavtartalma révén nem irritálja a nyelőcsövet, jótékonyan hat a refluxra. Már az első csésze elfogyasztása után érezhető a jótékony hatása: enyhül illetve megszűnik a gyomorégés is.

Alkalmazkodik az ember bioritmusához.  Reggel energiát ad, este ellazít. A DXN Kávéi már több mint 100 országban napi élvezeti cikk, több millió ember számára, akik kávéivás közben sem akarnak szenvedni a fenti problémáktól.

 

Ganozhi fogkrém

1 az 5-ért fogkrém! Figyelem: nem 5 az 1-ben!

Mit jelent ez? 1gramm fogkrém egy fogmosáskor 5 fontos területet erősít meg:

a fogínyt

a foggyökereket

vérereket, véredényeket

a fog kötőszöveteit

a fogidegeket

Ha ezek közül valamelyik sérül, vagy nem működik rendesen, akkor sajnos a saját fogaidat hamarosan elveszítheted. További előnyei, hogy nem tartalmaz fluort, káros adalékanyagokat. A Ganoderma védi a fogaidat az ínygyulladástól és a fogkő lerakódástól, ami sok fájdalomtól és felesleges kiadástól (pl. fogkő eltávolítás, gyökérkezelés stb.) megkímél.

 

Ganozhi szappan

A Ganoderma szappan abban különbözik minden más szappantól, hogy kizárólag pálmaolajból és ganodermából készült, adalékanyagok nélkül. Nem irritálja, nem szárítja ki a bőrt. Érzékeny bőrűeknek, különösen bőrbetegségekben (pl. ekcéma, pikkelysömör stb.) szenvedőknek igazi gyógyír. A zsíros arcbőrt is megszabadítja a faggyútermeléstől és kiegyensúlyozza azt. Egész testre ajánlott. Egyedülállóságának köszönhetően száraz, zsíros, vízhiányos és érzékeny bőrre is használható akár már újszülött kortól. Tinédzserek kedvence: a pattanások hatékony eltávolítója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük