Menu Close

Tisztísd meg a szervezeted ezzel az egyszerű módszerel!

A vastagbél nagyon fontos szerepet tölt be az emésztésben. A sok műétel, amit eszünk, nehezen bomlik le, ezért felgyűlik a sok méreganyag a vastagbélben.

Bár az emberi szervezet rendelkezik méregtelenítő szervekkel, néha nem árt, ha végrehajtunk egy-egy méregtelenítő kúrát. Egy méregtelenítő kúra során, a cél az, hogy segítsük a felesleges salakanyagok távozását. Ezáltal segítjük és tisztítjuk a kiválasztó szerveinket is.

A nagyon szennyezett vastagbél tünetei lehetnek:

– bőrkiütések
– székrekedés
– gyakori vizelés
– memóriazavar
– hasmenés
– az immunrendszer legyengülése
– ízületi fájdalom

Többféle tisztítókúra létezik. Van drasztikus 1-2 napos, illetve hosszított 10-16 napos kúra is. Érdemes inkább a hosszabb kúrát elvégezni, hiszen ez a fajta kevésbé terheli meg a szervezetet. Egy hirtelen tisztítókúra, még az egészséges szervezetet is megviselheti.

Az alábbiakban egy 10-16 napig tartó kúrát ismerhetünk meg.

A következő hozzávalók szükségesek az italhoz.

  1. 400ml  víz (ha lehet, szűrt legyen)
  2. 10 adagolókanál Reishi Mushroom por
  3. 10 evőkanál Cordypine
  4. 50ml víz (ha lehet, szűrt legyen)

Az elkészítés csak annyi, hogy összekeverjük az összetevőket, napi 5-8 alkalommal fogyasztunk belőle 10 napon keresztül. Mindenképp megéri kipróbálni.

Fogyasztása egyszerű: – fogyasszunk belőle napi egy üveggel (450ml)

Összetétele: Víz, Reishi Mushroom por, Cordypine

Egy korty ebből az italból, és megfelelő mennyiségű, tápanyagot tartalmaz a szervezetünknek. Ennyi mennyiséget csak nagyon ritkán tudunk bejuttatni a szervezetünkbe.

Magát a Cordypinet egészséges italnak is szokák nevezni. Ezen felül a Reishi Mushroom por segít a lerakódott salkanyagok eltávolításában, serkenti a vérkeringést, valamint immunerősítő hatással is rendelkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük